Löpning

Nyheter Löpning

2017-08-27
Traditionen fortsätter med klubbmästerskap i terränglöpning kring Södergårdsdammarna. Den 13 september går startskottet. Mer information i inbjudan nedan.

2017-06-04
Nu ligger resultaten ute för England Runt.

2016-10-30
10 och 11 sekunder från pallen, så nära var det för Inge och Pia Kalrsson att hamna på pallen vid SM i terränglöpning i Västerås. Vi glädjer oss såklart åt de två fjärdeplatserna och imponeras av att de fanns chans till mersmak. Grattis!

2016-10-07
Att Inge är en god löpare är väl känt och nu har han visat det igen på Lidingöloppet genom att bli tvåa i sin åldersklass endast några få sekunder bakom segraren!

2016-09-18
I ett strålande sensommarväder sprang 34 medlemmar klubbmästerskapet i terränglöpning nerevid dammarna. God fika och medaljutdelning avslutade kvällen.

Kontakt Löpning

Pia Karlsson: