Nyheter SMOF

Lördagen den 27 november genomför Smålands OF "Novemberkonferens".

I början av september tog Axel Elmblad två guld i Junior-VM i orientering. Det gjorde valet självklart för juryn som utser Årets orienterare i Småland.

Smålands OF genomför årsmöte den 2 mars 2022 i Vrigstad Värdshus. Motioner till Smålands Orienteringsförbunds årsmöte den 2 mars ska vara förbundet tillhanda senast 31 december 2021.

I samband med Smålandskavlen genomförde Smålands OF prisutdelning för Pölder OL Cup för ungdomar.

I helgen avgjordes den femte och sista deltävlingen av Smålandscupen MTBO i Eksjö.

I ett härligt höstväder avgjordes Smålands DM 2021 i precisionsorientering – PreO, på Havslätts friluftsområde i Oskarshamn med SOK Viljan som arrangör.

Nu är busslistorna samt resplanen klar för resan till DalaDubbeln.

SOFT Förbundsmöte kommer att genomföras den 2-3 april 2022. Motion från förening ska vara Smålands OF tillhanda senast den 1 november.

USM arrangerades i Falköpingstrakterna den 17-19 september. Nedan kan du läsa en rapport om USM.

Smålands OF MTBOkommitté önskar få in ”anmälan” från klubbar som de närmaste åren 2022–2023 kan tänkas sig att genomföra någon typ av MTBO aktivitet.

Guld, guld och brons blev Axel Elmblad, Bredaryds SOK facit på Junior-VM som avgjorts i Turkiet den gångna veckan. Ytterligare en smålänning tog guld, Noel Braun, Växjö OK.

MTBO kommittén har nu klart med sju deltävlingar i Smålandscupen 2021

Helgen 6-8 aug genomfördes SM i MTBO i Örnsköldsvik i områden som till vissa delar användes på O-ringen 2018.

Svenska Orienteringsförbundet bjuder in till barntränarutbildning i Jönköping den 19-21 november.

Smålands OF kansli är obemannat pga semester under v 27-32.

E-post: markarydsfk@gmail.co...