Hoppa till sidans innehåll

O-ringen Borås

28 AUG 2015 12:58
O-ringen i Borås i en mening. Det finns inga dåliga väder, bara glada människor.
  • Skapad: 28 AUG 2015 12:58

Ja det kan väll sägas direkt, Borås har inget vidare rykte om sig för att vara en solsäker stad och Samuels uttryck i börja utav veckan stämde prefekt, "Man kommer oroa sig för regn hela veckan men det blir liksom inget av det".

Varför allt detta tjat om väder, jo för det påverkar campinglivet så mycket. Kommer man torka sig med en blöt eller torr handduk imorgon? Stämningen var det i alla fall inget fel på. Om man någonsin tvivlade så var det bara att göra ett besök i Bo och Lenas husvagn så fick man inte bara ett varmt välkomnande utan också reda på hur trevligt det är på O-ringen. Faktum är att boråsarna lyckades riktigt bra med arrangemanget. Med andra ord så tänkte man inte så mycket på det utan allt bara fungerade så man kunde ägna all sin energi åt det som är roligt, springa orientering, diskutera orientering och snacka med orienterare.

Camp Markaryd var i år smått utspritt av olika anledningar men samlingen kring vimpeln på TC desto bättre. Som vanliga spridda förmågor i alla åldrar och med samma glada humör. För er som är med nästa år ska vi ha en kurs i uppsättning och nertagning av vimpel. Ingen nämnd ingen glömd:)

Än bättre uppslutning var det efter tredje etappen när Kalle och Kerstin dök in med pizzabitar och tårta. Sedvanligt långbord arrangerades vid campingplats E 157 eller som vi som tältade där kallade det, Läger 157 och det blev en riktigt trevlig kväll.

Alla undrade vem som vunnit eftersom det bjöds på tårta och vi kom fram till att vi nog visst hade vunnit något om ej en etappseger. Kanske var det ändå mersmak av tårta som gjorde att Ann nosade på segern och kom tvåa och Ebbe trots den snabbe finländaren vann nästa etapp! Swich så hade Ann slängt ihop två fantastiska jordgubbstårtor och dagen var fulländad.

Så kommer man till slut till tävlingens ände och även om det är synd att det skojiga arrangemanget är över så skickas ändå kontinuerliga tacksignaler direkt efter från muskler och leder för att de får vila lite. Man kan inte säga annat än att Borås visade upp att de kan bjuda på tuff och krävande orientering.

Till sist kan sägas att även missade kontrollpunkter, idiotiska vägval, toalettköer och bilar som nästan rullar över en blir roliga samtalsämnen efter ett tag. Väl mött i Sälen nästa år när vi bara kommer ihåg hur fantastiskt det var i år!

Skribent: Andreas Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

Friidrottsknapp

 

Löparknapp

 

Orienteringsknapp

 

Skidknapp

 

Postadress:
Markaryds FK - Orientering
Box 62
28522 Markaryd

Kontakt:
Tel: 0767865081
E-post: This is a mailto link...

Se all info