Obligatoriskt OL-möte 6 april kl. 19

03 APR 2016 15:18
Härmed kallas du som har startat i någon orienteringstävling för Markaryds FK under 2015 till ett möte där vi ska diskutera framtiden kring orientering i MFK.
  • Skapad: 03 APR 2016 15:18

Som ni alla vet tvingades vi ställa in vårens OL-tävling p.g.a. att vi inte hade den organistation som krävs för att ordna en tävling, bl.a. saknades banläggare.
Då vi alla tycker det är kul att deltaga i tävlingar och detta kostar klubben startavgifter måste vi på något sätt ge tillbaka till klubben. Detta är min bestämda uppfattning och vi är tillräckligt många för att ro en tävling i hamn om vi bara hjälps åt allihopa. Samtidigt tror jag det är väldigt viktigt för klubben som helhet att vi så länge det är möjligt klarar av att ordna en tävling. Gemenskapen kring det är värt mycket:-)

Nu är ett nytt förslag att vi ska försöka ordna en sprinttävling i Ekebacken någon gång i augusti (då banläggning är löst) men vi måste hitta en dag då helst ALLA kan. Sedan måste vi ta ett beslut kring hur vi gör med tävling våren 2017.

Vi träffas alltså onsdagen den 6 april kl. 19.00 i klubbstugan och jag ordnar kaffe med tilltugg.
Jag vill ha en bekräftelse på att ni har läst detta och hoppas så klart på att alla kan komma denna kväll. Om ni mot förmodan inte kan komma vill jag innan mötet ha synpunkter och tankar kring ovanstående samt förslag på vad just du kan erbjuda för tjänst på våra framtida tävlingar.

Ann-Sofie Brink
Ordförande i Markaryds FK

E-post: This is a mailto link...